Over mij

Joni

Vandenbroucke

Joni, '81, mama van Vince (2008) en Liezie (2015), dat ben ik. Maar ook en creatieve duizendpoot en juf van erg bijzondere leerlingen... Ik dus, het gezicht van Yjonis/Villa Sanseveria Shop.

Maatwerk en workshops. Een gek plan? Nee, dat dacht ik niet. Omdat maatwerk, personaliseren van tassen en spullen zoveel voldoening en goesting geeft. En blije gezichten. Dat ervaar ik ook bij het geven van workshops.

In 2011 richtte ik Yjonis op. Gespecialiseerd in lingerie en badmode op maat. Dit evolueerde doorheen de tijd naar bedrukkingen, naaiopdrachten allerhande en workshops. Maar de hoofdgedachte houdt stand… personaliseren.

Later kwam daar Villa Sanseveria Shop bij. Het zusje van Yjonis. Eentje die zich enkel toespitst op het bedrukken van tassen. De tassen van Villa Sanseveria Shop staan voor huiselijke gezelligheid, soms met een ondeugende, speelse of scherpzinnige toets.

Het ontwerpen van bedrukkingen, maken van kadootjes op vraag en geven van workshops, dat is wat ik doe. Met veel liefde en passie.

Kiezen voor een kant en klaar is mogelijk, maar ik sta zeker ook open om samen met jou te brainstormen tot we het perfecte kado of meest geschikte workshop hebben.

Locatie

Adres

Speienstraat 42, 8020 Ruddervoorde

Openingsuren : OP AFSRPAAK